Zakład Doskonalenia Zawodowego w Lublinie
tel. 81 532 70 21,
tel./faks 81 532 65 19
Znajdujesz się tutaj: ZDZ w Lublinie / Szkolenia / / GASTRONOMICZNE, HACCP / Kucharz małej gastronomii

Kucharz małej gastronomii

Cel szkolenia:
Teoretyczne i praktyczne przygotowanie do pracy jako kucharz małej gastronomii

Wymagania:
Ukończone 18 lat, wykształcenie co najmniej podstawowe/gimnazjalne, aktualna książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych

Program kursu:

  • higiena w procesie produkcji żywności i obrocie żywnością – wdrażanie HACCP
  • organizacja punktu gastronomicznego
  • wybrane zagadnienia z technologii kulinarnej i obsługi klienta
  • estetyka w podawaniu potraw
  • zajęcia praktyczne

Uzyskane uprawnienia:
Kurs kończy się egzaminem wewnętrznym i wydaniem stosownego zaświadczenia o ukończeniu kursu zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 11 stycznia 2012 r. w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych (Dz.U. z 2014 r. poz. 622) wraz z suplementem

Czas trwania: 80h

Masz pytania? Napisz do nas

token
Powrót

szukaj szkolenia

© ZDZ w Lublinie - 2015. Projekt i wykonanie - Freeline.
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij