Znajdujesz się tutaj: ZDZ w Lublinie / Szkolenia / / GASTRONOMICZNE, HACCP, DDD / Kucharz małej gastronomii
Kucharz małej gastronomii
Cel szkolenia:
Teoretyczne i praktyczne przygotowanie do pracy jako kucharz małej gastronomii
Wymagania:
Ukończone 18 lat, wykształcenie co najmniej podstawowe/gimnazjalne, aktualna książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych
Program kursu:
- higiena w procesie produkcji żywności i obrocie żywnością – wdrażanie HACCP
- organizacja punktu gastronomicznego
- wybrane zagadnienia z technologii kulinarnej i obsługi klienta
- estetyka w podawaniu potraw
- zajęcia praktyczne
Uzyskane uprawnienia:
Kurs kończy się egzaminem wewnętrznym i wydaniem stosownego zaświadczenia o ukończeniu kursu zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 19 marca 2019 r. w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych (Dz.U.poz. 652) wraz z suplementem
Czas trwania: 80h
Masz pytania? Napisz do nas
Nasza oferta
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka
Banery2
Szybki kontakt
Cenimy czas naszych Klientów, dlatego zapewniamy im szybką i fachową pomoc znakomicie przygotowanych ekspertów. Z naszych doświadczeń korzystają zarówno osoby prywatne, jak i firmy.
Na skróty
Nowości w ofercie ZDZ
- DDD - kurs podstawowy
Banery3