Słodki stół dla początkujących. Komunia, wesele i inne przyjęcia okolicznościowe.

Wiosna przybyła, a wraz z nią nadchodzi sezon na Komunie Świętą oraz wesela.

Umiejętności cukiernicze mogą się przydać w tym intensywnym czasie.

26 kwietnia organizujemy jednodniowe szkolenie SŁODKI STÓŁ DLA POCZĄTKUJĄCYCH. KOMUNIA, WESELA, INNE PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE!

Zaimponuj gościom, samodzielnie tworząc efektowne i smakowite desery. Rozwiń swoje zdolności cukiernicze i z satysfakcją obserwuj, jak każdy, niezależnie czy klient, czy znajomy na urodzinach rozkoszuje się ze smakiem twoimi dziełami. Niech twoja praca zyska na efektywności oraz okaże się nie tylko profesjonalna ale i opłacalna.

Na szkoleniu nauczysz się wykonywać:

  • Magdalenkę francuską
  • Rurkę francuską (krem waniliowy/pistacje)
  • Markizę mleczną
  • Cakepops (wanilia/truskawka)
  • Cakesicles (czekolada/malina)
  • Eklerkę (krem waniliowy/czekolada)
  • Serniczek (walinia/karmel/orzeszki)
  • Tartaletkę (krem waniliowy/malina)
  • Tartaletkę (karmel/jeżyna/orzechy)
  • Mini Pavlova (mascarpone/konfitura/świeże owoce)

Trenerem prowadzącym szkolenie jest właściciel cukierni Pastorella i wielki pasjonat cukiernictwa Szymon Chodoła.

Cena szkolenia: 720 zł
Czas trwania: 10 godzin lekcyjnych
Godziny zajęć: 9:00 – 17:00

Rozwijaj swoją pasję, nie czekaj dłużej na okazje.

Zapisz się już dziś!

Szczegóły i zapisy:

ZDZ, ul. Królewska 15
81 532 79 65, 536 211 109
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.