Słodki stół dla początkujących. Komunia, wesele i inne przyjęcia okolicznościowe.
Wiosna przybyła, a wraz z nią nadchodzi sezon na Komunie Świętą oraz wesela.
Umiejętności cukiernicze mogą się przydać w tym intensywnym czasie.
26 kwietnia organizujemy jednodniowe szkolenie SŁODKI STÓŁ DLA POCZĄTKUJĄCYCH. KOMUNIA, WESELA, INNE PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE!
Zaimponuj gościom, samodzielnie tworząc efektowne i smakowite desery. Rozwiń swoje zdolności cukiernicze i z satysfakcją obserwuj, jak każdy, niezależnie czy klient, czy znajomy na urodzinach rozkoszuje się ze smakiem twoimi dziełami. Niech twoja praca zyska na efektywności oraz okaże się nie tylko profesjonalna ale i opłacalna.
Na szkoleniu nauczysz się wykonywać:
- Magdalenkę francuską
- Rurkę francuską (krem waniliowy/pistacje)
- Markizę mleczną
- Cakepops (wanilia/truskawka)
- Cakesicles (czekolada/malina)
- Eklerkę (krem waniliowy/czekolada)
- Serniczek (walinia/karmel/orzeszki)
- Tartaletkę (krem waniliowy/malina)
- Tartaletkę (karmel/jeżyna/orzechy)
- Mini Pavlova (mascarpone/konfitura/świeże owoce)
Trenerem prowadzącym szkolenie jest właściciel cukierni Pastorella i wielki pasjonat cukiernictwa Szymon Chodoła.
Cena szkolenia: 720 zł
Czas trwania: 10 godzin lekcyjnych
Godziny zajęć: 9:00 – 17:00
Rozwijaj swoją pasję, nie czekaj dłużej na okazje.
Zapisz się już dziś!
Szczegóły i zapisy:
ZDZ, ul. Królewska 15
81 532 79 65, 536 211 109